CHP Yıldırım İlçe Başkanı İlhami GÜN'ün Kurban Bayramı Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Yıldırım ilçe başkanı ilhami gün kurban bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı.
Kurban Bayramı’nı karşılamanın sevinci ve heyecanı içerisindeyiz. Bu özel gün, dayanışmanın, yardımlaşmanın ve paylaşmanın en güzel örneklerinin sergilendiği zamanlardan biridir. Bayramlarımız, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmenin yanı sıra, toplumsal sorunlara dikkat çekmek için de bir fırsat sunmaktadır.

Maalesef, toplumumuzun bazı kesimleri bayramı yoksulluk ve ekonomik zorluklar içinde karşılamaktadır. Bizler, adil ve eşit bir toplum için mücadele edenler olarak, herkesin insanca yaşayabileceği bir Türkiye hayal ediyoruz. Bu bayram, paylaşmanın ve dayanışmanın önemini bir kez daha hatırlayarak, yoksulluğu ortadan kaldırma yolunda adımlar atmamız gerektiğini unutmamalıyız.
Türkiye, hepimizin ortak hedefidir. Bu bayram vesilesiyle, demokrasinin ve insan haklarının güvencesi olan özgürlüklerimizi savunma kararlılığımızı bir kez daha vurgulamak istiyorum.

Kurban Bayramı’nın, ülkemizde barış, huzur ve refah içinde bir geleceğin habercisi olmasını diliyorum. Bayramın ruhuna uygun olarak, birbirimize daha sıkı sarılmalı, yardımlaşmalı ve toplumun her kesimini kucaklamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Yıldırım halkının Kurban Bayramı’nı kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.

Saygılarımla,

İlhami Gün
CHP Yıldırım İlçe Başkanı