CHP Yıldırım Belediye Başkan Adayı Mehmet Önder Mutlu'nun seçim ofisi açılışı adeta mitinge dönüştü

 

31 Mart Yerel seçimler yaklaşırken Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yıldırım Belediye Başkan Adayı Mehmet Önder Mutlu'nun seçim ofisinin açılış töreni düzenlendi.

CHP Yıldırım Belediye Başkan Adayı Mehmet Önder Mutlunun seçim irtibat ofisi açılışı adeta mitinge dönüştü.

Yapılan ofis açılışına CHP yıldırım ilçe başkanı ilhami gün, CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, CHP İl Başkanı Nihat yeşiltaş  CHP Milletvekilerinden Hasan Öztürk, Nurhayat Altaca Kayışoğlu ,Orhan Sarıbal, parti üyeleri  ve çok sayıda vatandaş katıldı.

CHP Yıldırım İlçe Başkanı İlhami Gün, "Okulu olmayan öğrencilerimiz kazanacak, yoksul insanlarımız kazanacak, ev kadınlarımız kazanacak, Yıldırım halkı kazanacak, Bursa halkı kazanacak. Yıldırım bugünden kazanmış" dedi.

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, "Onlar bizi ayrıştırdılar. Doğu'da Kürt yurttaşlarımızın yaşadığı yerlerde halkı kayyumla tehdit ettiler. Batıda terör meselesiyle halkı kandırdılar. Ve yetmedi, hepimizi kendi inandığı düşünce üzerinden kaldırmaya çalıştılar. Yani Kürt'üyle, Türk'üyle, Alevi'siyle ve Sünni'siyle bu ülkenin bütün insanları, bütün renkleri kardeştir, birdir. Türkiye Cumhuriyeti'nin vatandaşıdır" diye konuştu.

CHP Yıldırım Belediye Başkan Adayı Mehmet Önder Mutlu, "Tam 48 gündür Yıldırım'ın caddelerini, sokaklarını karış karış geziyor, dertlerini, sıkıntılarını tespit ediyoruz. Ancak bizler dertlerle sıkıntılara çözümler bulmaya çalışırken mevcut belediye başkanı ve yönetimi bugün yaptığı gibi sizlerin arasına nifak tohumları ekmeye çalışıyor. Sakın onların oyununa gelmeyin. Bölünmeyelim. Bizler tam aksine birliğimizi, bütünlüğümüzü daha da pekiştireceğiz" dedi.

CHP Bursa Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey,"Sizin yaptığınız kentsel dönüşüm değil, olsa olsa rantsal dönüşüm olur. Biz umutsuz insanların da umuduyuz. Onun için yoldayız. Biz bugüne kadar yaptıklarımızı herkes biliyor. Biz gençlerimizi, kadınları, her yaştan insanı gülümsetme borcumuzun bilincindeyiz. Nilüfer'de yaptık. Nilüfer Gülümsüyor çünkü önce insanların mutlu olabilmesi için o projeleri tek tek hayata geçirdik" dedi.