YILDIRIM İLÇE ÖRGÜTÜ'NDEN 2 İLÇEYE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

CHP Yıldırım ilçe örgütünün hızına yetişilmiyor.

CHP Yıldırım İlçe örgütünden iki ilçeye ziyaret.

Cumhuriyet Halk Partisi Yıldırım İlçe Başkanı İlhami gün ve yönetim kurulu arkadaşları CHP Gürsu ve CHP Kestel ilçe başkanlıklarına Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ilk ziyareti CHP Gürsu ilçe başkanlığında başkan Haşim Öztürk ve yönetim kurulu ziyaret edildi. ziyarette konuşan CHP Yıldırım İlçe Başkanı İlhami gün ve Haşim öztürk en büyük sorunlarının başında çevresel ve trafik Olduğunu dile getirdiler Daha sonrasında CHP Gürsu ilçe başkanlığı Öztürk'e görevinde başarılar dileyen başkan Gün yönetimi adına başkan öztürke çiçek taktim etti.

YILDIRIM CHP

CHP Kestel ilçe örgütüne geçildi.


Kestel  CHP ilçe örgüt başkanı Hatice Doğan ve yönetim başkan ilhami gün ve ekibini karşılayarak karşılıklı olarak birbirlerine başarılar dilediler yapılan sohbette Bursa'nın doğusu olan Yıldırım Kestel ve gürsu'nun ortak sorunlarının Öncelikle trafik hava kirliliği ve çevresel faktörlerin olduğunun ve bunlara nasıl çözümler bulunması gerektiği konusunda karşılıklı istişarede bulundu.

Hayırlı olsun ziyareti sonrasında CHP ilçe örgüt başkanı Hatice Doğan'a çiçek takdim eden İlhami gün ve yönetimine Başkan Doğan teşekkür etti.