“Kapalı kapılar”vurgusu bugüne yönelik değil tam tersine çözüm süreçlerine yöneliktir

DÜN AKŞAM KATILDIĞI BİR SÖYLEŞİDE söylediklerinin çözüm sürecine atıf olduğunu söyleyen sırrı sakık sosyal medya üzerinden bir açıklamada bulundu.

Dün akşam AKP medyası tarafından cımbızlanan bir cümlem tamamen bağlamından kopartılarak lanse edilmiştir. Önümüzdeki sürece dair dile getirdiğim düşüncelerimin tümü ‘ilksel’ olana işaret etmek içindir. Bunun dışında bir görüşme ya da politik yaklaşım kast edilmemiştir

Parlamentoda tüm ülke bileşenlerinin dahil olduğu bir demokratikleşme süreci talebi ve beklentimize dair beyanım bağlamından kopartılmak istenmektedir. “Kapalı kapılar”vurgusu bugüne yönelik değil tam tersine 2012 ve öncesineki çözüm süreçlerine yöneliktir. Partimizin bir yetkili mekanizması vardır. Siyasi geleneğimiz yıllardır bir disiplin içerisinde hareket etmektedir. Buna dair tutumu da sayın Eş Başkanlarımız çözümün adresinin parlamento olduğunu açık bir şekilde beyan etmiştir.

Tükenişlerini tersine çevirmek için her türlü kirli manipülasyonu yapıyorlar ve yapacaklar. Ancak bu kara manipülasyon bize yönelik yapılınca satın alınması daha kolay oluyor.