CHP Mutlu Bir Yıldırım için, esnaf ve vatandaşla el ele, gönül gönüle

Mahalli İdareler Seçimleri öncesi çalışmalarını sürdürenBURSA CHP YILDIRIM  Belediye Başkan Adayı Mehmet önder Mutlu ve ilçe örgütü, seçim çalışmaları kapsamında hergün farklı mahallelerde esnaf ve vatandaş  ziyaretlerinde bulunuyor.

 

Mutlu Bir Yıldırım için, esnaf ve vatandaşla el ele, gönül gönüle

 

31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi çalışmalarını hızlandıran CHP YILDIRIM  Belediye Başkan Adayı Mehmet önder Mutlu ve ilçe örgütü, vatandaş ve esnaf buluşmalarına devam ediyor. Başkan Adayı MUTLU son olarak Norşin Tekstil ziyaretimizi gerçekleştirdi.

Daha sonra kazımkarabekir mahallesinde   esnafları ve bölge sakinlerini ziyaret etti. CHP YILDIRIM ilçe başkanı İlhami gün ve ilçe örgüt yöneticilerinin de eşlik ettiği programda samimi sohbetleri için esnaflara teşekkür eden Başkan Adayı MUTLU, bol kazançlar temennisinde bulunmayı da ihmal etmedi.

 

YILDIRIM’A ARTI DEĞER

kazımkarabekir mahallesi sakinlerine ve esnaflarına hal, hatır sorarak, talep ve önerilerini dinleyen Başkan Adayı MUTLU, seçim sürecinde desteklerini talep etti. yıldırım'a hizmet etmek için göreve talip olduklarını belirten MUTLU, “Allah nasip ederse 31 Mart tarihinde yapılacak seçimleri kazanarak sizlere hizmet etmenin onurunu yaşayacağız. Belediyeyi kazandığımızda halkımızla son derece uyumlu ve koordineli bir şekilde çalışarak yıldırıma artı değer katan projeleri birlikte inşa edeceğiz” dedi.