AKP'li başkan konserde genç kızın burnunu kırdı!

13 Ekim Pazar günü saat 21.00 sıralarında Kaman Cumhuriyet Meydanı'nda meydana gelen olayda, Kaman Ceviz Kültür ve Sanat Festivali'nde sahne alan şarkıcı Sefo'nun konserine akrabaları ile giden Fatma Banu Çoban, yer sırası tartışmasından dolayı AK Parti Keskin Gençlik Kolları Başkanı Melih Ünlüer tarafından darbedildi.

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyat olan Çoban 2 gün sonra taburcu olurken, Ünlüer ise olay günü alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

"Başka birini de tehdit etti"

Ameliyat sonrası yaşananları anlatan Fatma Banu Çoban, "Yanında bulunan eşi, 'Burası bizim yerimiz nasıl geçersiniz' gibi sözler sarf etti. Ben de bu alanın boş olduğunu söyledim. Beyefendinin kolu bana değdi birkaç kez. Ben kendisini uyardım. Hiç oralı olup cevap dahi vermedi. Başka bir genç eşine yanlışlıkla temas ettiği için, 'Sen benim eşime nasıl temas edersin' diye genci tehdit eder şekilde uyardı ve bir kart çıkarıp gösterdi.

Daha sonra yer nedeniyle benimle üsluba uygun olmayan bir şekilde konuşmaya başladı. Ben tam 'Siz ne yapıyorsunuz' diyecektim ki eşi Melih Ünlüer bana yumruk attı ve ben yere düştüm. Yumruğu yüzümün sağ kısmına geldi. Bayağı itiş- kakış oldu. Çünkü bayan üstüme geliyordu" diye konuştu.