Ağrı’da 19 Mayıs Gençlik Konseri

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, 19 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Gençlik Konseri düzenlenecek.

Ağrı’da 15-19 Mayıs Gençlik Haftası kutlamaları, Milli Mücadelenin 105’inci yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal etkinliklerle devam ediyor.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Pazar günü saat 17:00’da Ağrı Millet Bahçesinde Gençlik Konseri düzenlenecek.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai DİN tüm Ağrılıları konsere davet etti.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın hafta boyunca düzenlenen çeşitli etkinliklerle devam ettiğini belirten DİN, “Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında 19 Mayıs Pazar günü saat 17:00’ da Ağrı Millet Bahçesinde Gençlik Konserimiz olacaktır. Ağrı Gençlik Merkezi müzik eğitmenlerimizden oluşan profesyonel ekibimiz Ağrılılara unutulmaz bir an yaşatacaklardır.

Tüm halkımızı 19 Mayıs günü saat 11:00’da gerçekleştirilecek Gençlik Yürüyüşümüze ve Gençlik Konserimize bekliyoruz.” dedi